Het is ma 29 aug 2016, 09:02

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
 Pagina 1 van 23 [ 221 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: wo 28 maart 2012, 22:10 
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: wo 28 maart 2012, 12:23
Berichten: 15306
Zie jij ook regelmatig dubbele getallen zoals 11:11 of andere combinaties?

Zie jij meerdere keren per dag dubbele getallen? Dat je precies op het juiste moment opkijkt naar de wandklok en deze bijvoorbeeld 10:10, 11:11, 22:22 of iets in de trend aanwijst.

Zie jij ook regelmatig nummer sequenties terug in je kilometerstand, kassabon, verzend/ontvangst tijd van een e-mail, forum bericht, hyves krabbel of een sms bericht?

Je mag erop rekenen dat dit geen toeval is. Het zien van dubbele getallen of nummer sequenties heeft een gegronde reden.

Afhankelijk hoe jij in het leven staat kan het vaker gaan voorkomen of juist totaal verdwijnen. Als het verdwijnt is het meestal een indicatie dat je niet in pas loopt met het universum. Het verdwijnen van nummer sequenties kan ook duiden op een mogelijk spiritueel onbalans.

Vanuit een religieus/spiritueel standpunt mag je ervan uitgaan dat deze getallen signalen zijn naar jou toe. Sommigen beweren dat dit signalen zijn van je beschermengelen. En sommigen beweren weer dat dit een directe terugkoppeling is vanuit het universum naar jou.

Maakt verder niet zoveel uit waarin je wenst te geloven de betekenis van de getallen blijft hetzelfde.

Mensen die zich intensief bezig houden met synchroniciteit en numerologie weten bijvoorbeeld dat iedere keer als er zich een nieuwe levens veranderende mogelijkheid aanbied je regelmatig de nummer sequenties 111, 11:11 en 555 zal terugzien in je dagelijks leven.

Je kan het verschijnen van dubbele getallen en nummer sequenties zien als een groot bord aan de kant van een snelweg die je richting geeft naar de eerstvolgende gewenste afslag of aandachtspunt.

Het vaker zien van dubbele getallen zoals 10:10, 12:12, 13:13 enzovoort is in principe niets meer dan een synchroniciteit aanwijzing. Met andere woorden dat je met je huidige acties van de dag synchroon loopt met het universum.

Het dubbele getal 11:11 kan ook dienen als een signaal om te ontwaken.
Ontwaken is: je ervan bewust worden dat dit universum heel anders werkt dan je eerst voor ogen had. Om iedere vorm van toeval uit te sluiten kan het soms gebeuren dat je als het ware overvallen wordt door nummer sequenties.

Hieronder een lijst met nummer sequenties en hun betekenis:

111 Zorg dat je gedachten in de gaten houd, focus enkel op waar je naar toe wenst te gaan. Er zullen zich nieuwe kansen aanbieden en je gedachten zullen zich in record snelheden manifesteren. Het universum maakt nu een momentopname van je gedachten en zal deze manifesteren in vorm. Het kan ook betekenen dat er een nieuwe fase van start gaat.

222 Dit is een terugkoppeling, je nieuwe gedachten beginnen zich te manifesteren in de realiteit. Geef je gedachten voldoende aandacht in je hart en ze zullen zich snel manifesteren. Je bent dus goed bezig, blijf positief denken en visualiseren.

333 Je krijgt hulp vanuit het universum, dit is om je te attenderen dat je op hulp en liefde mag rekenen vanuit het universum. Als je vaker nummer 3 patronen om je heen ziet kan jij je beroepen op hulp vanuit het universum. Je staat er dus niet alleen voor. Als je een vraag had in gedachten en je krijgt dit direct na het stellen van een vraag dan is het antwoord op je vraag “Ja”

444 De kracht en liefde van het universum omringt jou. Geen paniek hulp is nabij als je dit nodig zou hebben. Als je een vraag had in gedachten en je krijgt dit direct na het stellen van een vraag dan is het antwoord op je vraag “Nee”

555 Maak je zelf klaar voor een heftige rit. Grote veranderingen op komst. Dit hoeft niet perse slecht te zijn maar het zal in ieder geval goed merkbaar zijn. Het is een waarschuwing vooraf dat er iets is gewijzigd op je levenspad. Als je weet dat je verkeerd bezig bent geweest dan zou je het eventueel nog kunnen afwenden.

666 Waarschuwing! Je bent uit balans, je focust teveel op het materiële. Neem wat afstand van het materiële en doe eventueel aan meditatie of zelfreflectie om jezelf weer te hervinden.

777 Gefeliciteerd! Je bent goed bezig, alles verloopt volgens plan, je kan verwachten dat er leuke dingen je kant op zullen komen. Of je hebt een wijze levens les geleerd.

888 Een fase komt ten einde. Het kan op emotioneel, werk of relatie gebied zijn. Het kan ook betekenen dat wat je hebt gezaaid klaar is om geoogst te worden. Aarzel dan niet om te oogsten.

999 Einde! Dit is het einde van een grote fase. Voor lichtwerkers is dit ook een oproep om aan het werk te gaan het universum heeft je nodig.

000 Dit is een indicatie dat je één bent met het universum. Altijd leuk als iemand je precies om 0:00u een berichtje stuurt._________________
The seeds of the future are always hidden in the soil of the past
Offline
 Profiel E-mail  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: wo 28 maart 2012, 22:13 
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: wo 28 maart 2012, 12:23
Berichten: 15306
Een paar jaar terug zag ik vnl. 1'tjes en soms 2-en of een combi. Nu is het vnl. 2-en en combinaties van 2-en en 3-en. Dus 22:33 en 23:23.

Met dit tempo zit ik over 20 jaar aan de 5jes of zo (GNF)

Ik merk wel dat ik alleen dubbele getallen zie als ik op stroom ben. Ben ik ziek, gestresst of zoiets, dan zie ik ze niet. Als ik weer beter in mijn vel zit, zie ik ze weer wel.
Al moet ik zeggen dat ik ondanks mijn geschudde hersens en nog niet volledig wel-zijn, tóch ook de afgelopen dagen dubbele getallen heb gezien.
Misschien blijf ik gewoon beter in mijn kracht, ziek of niet?

Kristalletje_________________
The seeds of the future are always hidden in the soil of the past
Offline
 Profiel E-mail  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: za 31 maart 2012, 22:09 
Forum Fan
Forum Fan
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: wo 28 maart 2012, 21:10
Berichten: 414
Woonplaats: Vlaams Brabant België
Tijdens een meditatie, eergisteren.... Kreeg ik 8 ten te zien (KWN)

Liefs vanessa (VLN)_________________
Live to love and love to live Namasté
Offline
 Profiel E-mail  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: zo 01 apr 2012, 01:36 
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: wo 28 maart 2012, 12:23
Berichten: 15306
Nou, da's toch mooi ...

Citaat:
888 Een fase komt ten einde. Het kan op emotioneel, werk of relatie gebied zijn. Het kan ook betekenen dat wat je hebt gezaaid klaar is om geoogst te worden. Aarzel dan niet om te oogsten._________________
The seeds of the future are always hidden in the soil of the past
Offline
 Profiel E-mail  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: zo 01 apr 2012, 09:57 
Forum Legende
Forum Legende
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: za 31 maart 2012, 08:15
Berichten: 2810
hieronder nog enige uitleg over bijvoorbeeld bepaalde tijden die je vaak op de klok ziet.
12.12 uur is dus 121+2 Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen en transmutereHiern. 2 staat voor heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13.33 uur is dus 133 + 3
De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

14.14 uur is dus 141+4 Richt je gedachte en intenties op het tot stand brengen van een verbinding met de engelen. je hoeft dit proces niet te forceren. Je hoeft alleen maar te ontspannen en goed te ademen. 4 staat voor Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

15.15 uur is dus 151+5 Je gedachte manifesteren zich momenteel erg snel en dat is bevoordelijk voor een heilzame levensverandering Blijf in de buurt van positief ingestelde mensen en mijd negatieve invloeden en contacten. 5 Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden veranderingen plaats n je leven die ten goede komen van jezelf.

16.16 uur is dus 161+6 Al je materiele behoefte worden via je consequente en positieve verwachtingen en affirmaties vervuld. Denk alleen aan wat je je wenst, en dat is wat je ontvangt. 6 Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit aardse aangelegenheden en concrete tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachte aan of zorgen om materiele zaken in evenwaicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.

17.17 uur is dus 171+7 Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. 7 Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

18.18 uur is dus 181+8 Weet dat jij, net als ieder ander, recht hebty op het ontvangen van steun en voorspoed. Sta open voor ontvangen en concentreer je alleen maar op je wensen. 8 Financiele overvloed komt nu op je pad.

19.19 uur is dus 191+9 Zorg er dubbel goed voor dat je je gedachte op dit moment positief houdt, vooral wanneer die verband houden met je goddelijke levensopdracht. Mijd verslavingen en richt je op creatieve projecten. Werk direct aan je levensopdracht. 9 je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

20.20 uur is dus 202+0 Het is belangrijk in deze tijd je te concentreren op je geloof en te onthouden dat je omgeven wordt door steun van god. Je geloof zet wonderen in beweging. 0 De nul houdt verband met gebed of meditatie en de alles omvattende Goddelijke bron. God praat met je.

21.21 uur is dus 212+1 Geloof in de ideeen en openbaringen die je ontvangt. Vertrouw op de kracht van je gedachte om je leven in positieve zin te veranderen. 1 We zijn alemaal 1 en daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachte. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen

22.22 uur is dus 222+2 Heb vertrouwen, alles zal goedkomen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen. 2 Heb geloof en moed. je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

23.23 uur is dus 232+3 De verlichte meesters omringen je en vragen je vertrouwen te hebben. Weet dat ze bij je zijn om je met alles te steunen en bij te staan. 3 staat dan voor De verlichte meesters zijn bij je in de buurt Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

00.00 uur De Schepper benadrukt een aan jou gegeven boodschap en vraagt je op te letten en de gegeven raad direct op te volgen.

lie (HRTS) fs ROSE_________________
Afbeelding ALWAYS KEEP THE FAITH! LIEFS ROSY
Offline
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: zo 01 apr 2012, 11:51 
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: wo 28 maart 2012, 12:23
Berichten: 15306
Fijne aanvulling :)

Ik zie dus met name de onderste twee en dit kan ik op dit moment ook héél goed plaatsen!

Kristalletje_________________
The seeds of the future are always hidden in the soil of the past
Offline
 Profiel E-mail  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: vr 27 apr 2012, 20:07 
Hi allen,

ik kwam op deze site en topic uit gisteren na een google actie en heb een vraagje hierover.
Wat nou als je een boel combinaties vaak ziet? Ik zie vaak 13:13, 14:14, 15:15, 16:16, 17:17, 18:18, 19:19, 21:21, 22:22 en 23:23, maar echt vaak en al langere tijd (maanden).
10:10, 11:11, 12:12 en 20:20 zie ik ook maar minder vaak als de bovengenoemde.. Soms zie ik een dag niets en dan weer een dag 3 achter elkaar zoals gisteren eerst 14:14 toen 15:15 en daarna 16:16.
Is het niet gewoon een bepaalde mate van (onbewuste) conditionering? Heb ik mezelf onbewust aangeleerd om altijd precies dan op de klok te kijken?

Ik onderga momenteel grote levensveranderingen. In het kort als achtergrond info: mijn partner van 39 is 8 weken geleden plots en heel onverwachts overleden a.g.v. een hartinfarct en onze 2 jonge kinderen van 12 en 9 jaar hebben hem gevonden. Dat was al drama genoeg, maar als gevolg hiervan moeten we nu ook gaan verhuizen en alle andere veranderingen die een overlijden met zich meebrengt.
Ik ben 33 jaar en had al geen gemakkelijk leven achter de rug en heb het gevoel dat dit een klap teveel was.
Ik merk dat ik houvast en betekenissen aan het zoeken ben in dingen waar ik normaal redelijk laconiek over was met als gevolg dat ik nu dus hier uitkwam. Ik geloof niet in toeval en sta voor dingen open, maar wil mezelf ook niet "blij maken met een dode mus" ofzo.

Sorry voor dit hele verhaal zo out of the blue. Maar ben oprecht geinteresseerd in numerologie etc.

Dank alvast voor het lezen en antwoorden!

Lieve groeten, Deez


  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: vr 27 apr 2012, 20:10 
Overigens zie ik nu net dat ik geregistreerd ben op 26 April 2012 om 14:41
14:41 zie ik ook vaak ja en vind dit nu dan weer heel apart..

Betekent die ook iets dan? En zo kan je op iedere denkbare combinatie wel iets "verzinnen" dan.. toch? (KWN)


  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: vr 27 apr 2012, 21:28 
Admin
Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd op: wo 28 maart 2012, 12:23
Berichten: 15306
Hallo Deez,
Allereerst gecondoleerd met het verlies van je man! Dat is wel even wat, zeg, kan me voorstellen dat je even je voeten moet hervinden! Heel veel sterkte met het verwerken en alle veranderingen en er zijn voor je kids enz.!
(HRTS) (HRTS) (HRTS) (HRTS)

Verder wat betreft de getallen, hou ik mezelf altijd hier aan, voelt voor mij kloppend:
Het vaker zien van dubbele getallen zoals 10:10, 12:12, 13:13 enzovoort is in principe niets meer dan een synchroniciteit aanwijzing. Met andere woorden dat je met je huidige acties van de dag synchroon loopt met het universum.

Ik heb dit ook al een aantal jaren, mits ik lekker draai. Zodra er een kink in de kabel zit ergens en ik (spiritueel/energetisch) niet meer op het goede spoor zit, is het weg. Bijv. door ziekte of stress. Maar het komt altijd weer terug.
Ik zou zeggen, volg vooral je gevoel, je intuïtie, bij alles. Hierdoor geef je nl meer ruimte aan je intuïtie en je eigen weten waardoor je de voor jou juiste keuzes steeds beter kunt maken. Hoop dat je een beetje begrijpt wat ik bedoel, haha, ben een tikje ziekjes, dus mijn hoofd is niet heel helder.

Accepteer het, omarm dit stukje als een soort bericht van de Kosmos, de Engelen als je wilt, dat je goed geconnect bent. Stel je open ervoor, mogelijk krijg je dan ook nog wel eens berichten door in de vorm van bijv. (heldere) ingevingen, beelden enz.

Liefs

(VLN)

Kristalletje_________________
The seeds of the future are always hidden in the soil of the past
Offline
 Profiel E-mail  
 
 Berichttitel: Re: Dubbele Getallen
BerichtGeplaatst: za 28 apr 2012, 15:44 
Deez, mag ik je nog condoleren met het verlies van je man en en de vader van je kinderen?
Dit moet een hele zware tijd voor je zijn.
Veel sterkte gewenst.


  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
 Pagina 1 van 23 [ 221 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar: